NTV Spor'un haberine göre Sportif AŞ yönetimi, Başkan Dursun Özbek ile görüşerek konuyu masaya yatıracak. Özbek'in onay vermesi halinde derbiye doğru oyuncuların motivasyonunu artırmak amacıyla prim açıklanacak. 

Takımın son 3 haftada 2 mağlubiyet almasıyla harekete geçen sarı kırmızılı yöneticiler, derbiye kadar Florya'yı sık sık ziyaret ederek oyuncularla bir araya gelecek. Yönetim, Fenerbahçe karşılaşmasının önemini teknik ekiple görüşerek çıkışa geçmek için toplantılar yapacak. 

"SANA GÜVENİYORUZ"

Geçtiğimiz gün Florya'da teknik direktör Jan Olde Riekerink ile toplantı yapan Dursun Özbek ve Sportif AŞ yetkilileri durum değerlendirmesi yaptı. Hollandalı çalıştırıcıya olan güvenini ortaya koyan yöneticiler, "Basında çıkan haberlere aldırma, biz sana güveniyoruz. Fenerbahçe derbisinde skor ne olursa olsun görevinin başındasın" şeklinde ifadeler kullandı. Başkan Özbek, Riekerink'e, "Biz beraber 2 kupa kazandık, oyuncular da taraftarlar da seni çok seviyor. Fenerbahçe maçında da her zaman olduğu gibi sana güveniyoruz" dedi. 

Tecrübeli çalıştırıcı da yönetime desteği için teşekkür ederek, görevini en iyi şekilde yapmak için çalışmaya devam edeceğini aktardı.