Bolivya maçında ağlarında 3 gol gören Fernando Muslera, performansıyla şaşırttı ve ülkesinde eleştirilerin odağı oldu. 

İlk golde büyük hata yaptı

Karşılaşmanın 29. dakikasında Juan Carlos'un ortasını elinden kaçıran tecrübeli eldiven 3-0'lık yenilgiye sebep olurken, Galatasaray'da derbi öncesi alarm verildi.

Fatih Terim terapiye alacak

Sabah'ın haberine göre; Teknik direktör Fatih Terim'in, İstanbul'a dönüşü sonrası Florya'da özel terapiye alacağı 35 yaşındaki kalecinin Fenerbahçe karşılaşmasına moralli bir şekilde çıkması için elinden geleni yapacağı öğrenildi. 

Arjantin maçında da hata yapmıştı

Bolivya maçında yaptığı hata nedeniyle hem taraftarlar hem basın tarafından büyük eleştiriler alan 35 yaşındaki kaleci, Uruguay'ın Arjantin'le oynadığı karşılaşmada da yaptığı büyük hatayla gündeme gelmişti.  Muslera, 1 ay önce oynanan Arjantin maçında benzer bir golü Lionel Messi'den yemişti.

Muslera'lı Uruguay için Katar tehlikesi

Bolivya karşısında alınan 3-0'lık yenilginin ardından Uruguay 16 puanda kalarak 7. sırada yer aldı. 2022 Dünya Kupası Güney Amerika Elemeleri'nde geriye 3 maç kaldı. Uruguay geride kalan 3 maçta sırasıyla Venezuela, Peru ve Şili ile karşılaşacak. Uruguay bu maçlardan istediği sonuçları alamazsa 2022 Katar'da yer alamayacak.

(Sabah)