Sarı-kırmızılı futbolcunun artan performansının ardından Avrupa'dan bazı takımların futbolcuyu yakından takip ettiği gündemde. Detaylar haberde...

Borussia Dortmund Berkan Kutlu'yu transfer etmek istiyor

Akşam'da yer alan habere göre; Beşiktaş'ın UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu'ndaki rakiplerinden Borussia Dortmund, Berkan Kutlu'ya kancayı taktı. Genç ve dinamik futbolcuları bünyesinde barındıran Borussia Dortmund'un 23 yaşındaki futbolcuyu devre arasında transfer etmek istediği iddia edildi.

Beşiktaş derbisini izlemeye gelecekler

Bundesliga ekibinin oyuncu izleme komitesi, Galatasaray'ın 25 Ekim Pazartesi Vodafone Park'ta Beşiktaş ile oynayacağı derbi maç için Berkan Kutlu'yu izlemeye gelecek ve futbolcuyu daha yakından inceleyecek.

Derbide 11'de olması bekleniyor

Çaykur Rizespor maçında gördüğü kırmızı kartla İttifak Holding Konyaspor maçında takımını yalnız bırakan Berkan Kutlu'nun Beşiktaş derbisinde 11'de başlaması bekleniyor.

Galatasaray'ın Berkan Kutlu planı ne?

Bundesliga ekibinin Berkan için 8 milyon Euro ödeyebilecek durumda olduğu iddia edilirken, Galatasaray ise bu konuda tok satıcı pozisyonunda. Oyuncuyla ilgili kararda Fatih Terim etkili olacak.

Berkan Kutlu'nun piyasa değeri ve performansı

Hatırlanacağı üzere Berkan Kutlu için İtalyan ekiplerleri Sassuolo ve Genoa'nın adı geçmiş ancak; oyuncu sarı-kırmızılı takımı seçmişti. 29 Temmuz'da Galatasaray'a transfer olan Berkan Kutlu'nun Transfermarkt verilerine göre piyasa değeri 5 milyon Euro. Sarı-kırmızılı forma altında 13 maça çıkan genç futbolcunun 1 asisti bulunuyor.

(Ajansspor)