Galatasaray ile Fenerbahçe arasında Spor Toto Süper Lig'i 9. haftasında oynanan ve golsüz berabere sonuçlanan derbi maçı öncesi Türk Telekom Arena Stadyumu'nun kapılarında sahte polis krizi yaşandığı öğrenildi.

AMİRLERİNİN İSMİNİ VERDİLER

Vatan gazetesinden Mehmet Ali Demir'in haberine göre maç günü TT Arena'da bilet bulamayan 8 Galatasaray taraftarının, polis kıyafetleri giyerek bir süre kapıdaki kontrol noktasında bekledikleri daha sonra amir polislerden birinin ismini vererek 'bize içeride görev verdi' diye sahaya girmeye çalıştıkları ortaya çıktı.

SAHTE POLİS KİMLİĞİ BULUNDU

Sahte polis kıyafeti ile stada girmek isteyen ancak ismini verdikleri müdürün o gün görevde olmamasından şüphelenen diğer polis memurlarının kimlik sormasıyla yakalanan taraftarların foyası ortaya çıktı. Yapılan kontrollerde taraftarlardan bazılarının üzerinden sahte polis kimliği de çıktı. Sahte kimliklerden birine yapıştırılan oyuncu fotoğrafı da dikkat çekti. Olayın ortaya çıkmasının ardından sekiz taraftar hakkında işlem yapılırken, maçlara giriş yasağı cezası da verildi.