Galatasaray bu sezon sadece sahada değil, saha dışında da kazanıyor. Sarı-kırmızılı kulüp, son olarak derbi maçının olduğu günde mağazalarında hasılat rekoru kırdı. Galatasaray Store, Türkiye çapında geçen pazar günü 15 milyon liralık bir ciro yaptı. 

Sadece Türk Telekom Stadı’nın yanındaki Galatasaray Store, 1.7 milyon liralık ciroya ulaşırken, Beyoğlu’ndaki şubenin de yine yaklaşık 1 milyon lira ciro yaptığı belirtildi. Elde edilen rakamların rekor olduğu dile getirildi.

Fenerbahçe maçında aynı zamanda gişe gelirleri de tavan yapmış, Galatasaray bilet satışından da yaklaşık 6 milyon lirayı kasasına koymuştu. Böylece sarı-kırmızılı kulüp, öngördüğünden çok daha fazlasını kazandı.
Türkiye çapında 90’a yakın Galatasaray Store bulunurken, bu sezon kurulan yıldızlarla dolu kadro ve 9. hafta itibariyle elde edilen sonuçlar, satışların patlamasına neden oldu. Sarı-kırmızılı yetkililer bunun aynı şekilde devam etmesi halinde sezon sonunda ciddi rakamlara ulaşacaklarının altını çizdiler. (Milliyet)