Galatasaray yönetimi F.Bahçe derbisi için eylem planını hazırladı. Haftalık olağan toplantıda derbi masaya yatırılırken çeşitli önlemler alınması kararlaştırıldı.

Bu doğrultuda özellikle F.Bahçe derbisinin kazanılması ve olaysız tamamlanması için ciddi çalışma başlatıldı. Ünal Aysal başkanlığındaki yönetim, özellikle F.Bahçeli bazı oyuncuların tahriklerine kapılınmaması için uyarı kararı aldı.

Bazı yöneticiler konuya soğuk bakarken bazı yöneticiler, "Ezeli rakibimiz içinde bulunduğumuz durumu kullanmak isteyecektir. Tribünlerdeki gerilimden yararlanmayı düşünecektir. Takımın içinde bulunduğu durumu lehlerine çevirmeyi planlayacaktır. Özellikle bu konularda tribünü ve futbol takımımızı uyarmamız lazım" görüşünü savundu.

Yöneticiler, bu konuda Volkan Demirel, Emre Belözoğlu başta 2 yıl önce tükürük olayına karışan Meireles, Cristian, Gökhan Gönül, Caner, sezon başında G.Saray'a gelecekken Fener'e giden ve saç kestirme polemiğine imza atan Alper Potuk konusunda "Tuzağa düşmeyelim" planını devreye sokacak.

"SADECE GALİBİYETE ODAKLANIN"

Sezonun en önemli maçında işlerin kötü gitmesi halinde tribünlerin reaksiyonundan çekinilirken Melo gibi agresif bazı oyuncuların dikkatli olmaları istenecek. Mancini ve futbolcuların moralini yüksek tutmak için cuma günü Florya'da barbekü düzenleyecek olan Aysal ve yönetimi, oyuncularla özel görüşmeler yapıp tahrikler konusunda önlemler alacak, "Sadece derbiyi kazanmaya odaklanın" mesajı verecek.

Akşam