TGRT Haber'de yayınlanan programda Ömer Faruk Ünal, Galatasaray - Beşiktaş derbisinin hakemiyle ilgili dikkat çeken tahminlerde bulundu.

"ÇOK GÜÇLÜ İKİ TANE ADAY VAR"

"Bu maça iki tane çok güçlü aday var. İkisi de yüzde 50-50. Galatasaray - Beşiktaş maçını Atilla Karaoğlan veya Halil Umut Meler yönetecek MHK ikisinden birinde karar verecek."

Galatasaray-Fenerbahçe Süper Kupa Finalinin kanalı açıklandı Galatasaray-Fenerbahçe Süper Kupa Finalinin kanalı açıklandı

"HALİL UMUT MELER DAHA YAKIN"

"Atilla Karaoğlan öndeydi ama Konyaspor-Kasımpaşa maçını çok çığrığından çıkardı, maçı küçümsedi ve kontrolü kaybetti. Büyük ihtimalle Halil Umut Meler atanacak." dedi.

Halil Umut Meler'e bu hafta görev verilmemesi de derbiyi yöneteceğine dair iddiaları güçlendirdi.

DERBİ HAZIRLIKLARI ARA VERMEDEN BAŞLANDI

Süper Lig 'in 12. haftasında Karagümrük'ü deplasmanda Emre Taşdemir ve Juan Mata'nın golleriyle 2-0 yenerek moral bulan Galatasaray, bu maçın ardından dinlenmeden Beşiktaş maçı hazırlıklarına başladı.

Sarı kırmızılı takım, ligin 13. haftasında 5 Kasım Cumartesi günü saat 20:00'de NEF Stadı'nda Beşiktaş'ı konuk edecek. Zirve mücadelesinde ayrı bir öneme sahip olan bu derbi öncesinde teknik direktör Okan Buruk, öğrencilerini özel olarak hazırlıyor.

Karagümrük maçında 11'de görev alan oyuncular rejenerasyon çalışmalarıyla günü tamamlarken, diğer oyuncular istasyon ve pas çalışması gerçekleştirdi.

(TGRT)