Galatasaray'da kısa sürede üslubu, hitabeti ve nazik tavrıyla taraflı tarafsız birçok sporseverin takdirini kazanan yönetici Remzi Sanver, twitter hesabından taraftarla etkileşime geçmeye devam ediyor. Kendisine gelen talepleri esprili bir dille yanıtlayan Remzi Sanver'e dünden bu yana Lokomotif Moskova maçındaki kural hatasıyla ilgili de çok mesaj gitmişti. 

Galatasaray resmi olarak başvuru yaptıklarını açıklarken, bu akşam lider Trabzonspor-Beşiktaş maçının sonucuyla ilgili bir mesaj gönderen takipçisine ise Remzi Sanver, "Haklı talebimizin gereğini yaptık, yeni bir derin GS göreve başladı" ifadesini kullandı.

REMZİ SANVER KİMDİR?

Sanver, 7 Haziran 1970'te İstanbul'un Fatih ilçesinde dünyaya geldi. Sanver, 1988 yılında Galatasaray Lisesi'nden mezun oldu ve Boğaziçi Üniversitesi'nde Endüstri Mühendisliği bölümünü kazandı. Sanver, mezun olmasının ardından aynı üniversitede araştırma görevlisi oldu. Sanver, 1995 yılında yüksek lisansını, 1998 yılında doktorasını tamamladı.

2011 ve 2015 yılları arasında İstanbul Bilgi Üniversitesi'nin rektörlüğünü yapan Remzi Sanver, Hür ve Kabul Edilmiş Masonlar Büyük Locası'nda 2010-2013 yılları arasında "büyük üstatlık" görevini yürüttü.

(Ajansspor)