Geçtiğimiz sezonun ardından kadrosuna önemli eklemeler yapan Aslan, www.lockhartindustries.com, son olarak Dries Mertens ve Lucas Torreria'yı transfer etti. Bu isimlerle birlikte güçlü bir kadro yapısına ulaşan Aslan, transferde büyük oynamaya devam ediyor. Mertens ve Torreira'nın ardında ismi Galatasaray ile anılan bir başka dünya yıldızının kendisine kulüp aramaya başladığı öğrenildi.

Galatasaraylı taraftarlardan Güntekin Onay'a tepki! Galatasaraylı taraftarlardan Güntekin Onay'a tepki!

MENAJERİ KULÜP ARIYOR

İspanyol basınından AS'ın haberine göre, Barcelona'da forma giyen Hollandalı yıldız oyuncunun kulübünde mutsuz olduğu ve farklı bir takım aramaya başladığı ifade edildi. Habere göre oyuncunun menajeri, Depay için kulüp arayışlarına başladı.

GALATASARAY DEVREDE

Bu sırada da Galatasaray'ın Depay için devreye girdiği ancak bu transfer için aceleci davranmadığı iddia edildi. İspanyol ekibinden ayrılmak isteyen Depay için girişimlerde bulunan Galatasaray'ın bu transferde rakibi Juventus.

MERTENS'İ JUVE'DEN ALMIŞTI

İtalyan devi, Mertens ile de görüşmüş ancak oyuncu Galatasaray'ı tercih etmişti. Torino ekibi, Depay transferinde de en ciddi alıcılar arasında yer alıyor. Barcelona kariyerinde beklentilerin altında kalan Memphis Depay, 38 maçta 13 gol ve 2 asistle oynamıştı.

DEPAY'IN ÖNE ŞIKAN İSTATİSTİKLERİ

28 yaşındaki futbolcu, kariyerinin en verimli günlerini Lyon'da geçirirken Fransa'da 178 maça çıkmış ve 76 gol - 5 asistle oynamıştı. Hollanda Milli Takımı'yla ise 80 maçta görev alan Depay, 42 gol kaydetmeyi başardı.

(Sporx)