UEFA Avrupa Ligi son 16 turu rövanş maçında Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil'li İngiliz temsilcisi Arsenal, milli futbolcumuz Hakan Çalhanoğlu'nun formasını giydiği İtalyan ekibi Milan'ı konuk edecek. Peki, Arsenal-Milan maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Evindeki randevuya, deplasmanda elde ettiği 2-0’lık galibiyetin avantajıyla çıkacak olan Arsenal, adını çeyrek finale yazdırmaya çok yakın. Geçmişte Avrupa’yı sallayan Milan ise zoru başararak Ada’dan tur biletiyle dönmenin hesaplarını yapıyor. Emirates'te oynanacak maçı İsveç Futbol Federasyonu'ndan Jonas Eriksson yönetecek.

Arsenal-Milan maçı hangi kanalda, saat kaçta?

15 Mart Perşembe günü Emirates Stadyum'unda oynanacak karşılaşma TSİ 23.05'te başlayacak. Dev maç TRT SPOR ekranlarından  şifresiz olarak naklen yayınlanacak.

MUHTEMEL 11'LER

Arsenal: Ospina, Bellerin, Mustafi, Koscielny, Monreal, Ramsey, Xhaka, Mkhitaryan, Wilshere, Özil, Welbeck

Milan: Donnarumma, Calabria, Bonucci, Romagnoli, Rodriguez, Kessie, Biglia, Bonaventura, Hakan Çalhanoğlu, Suso, Crotone

Arsenal avantajı kaptı

Turun Milano'da oynanan maçını İngiliz ekibi Arsenal 2-0 kazandı. Arsena Wenger'in öğrencilerine galibiyeti getiren golleri 15. dakikada Henrikh Mkhitaryan ve 45. dakikada Aaron Ramsey kaydetti.

Son 16 turuna nasıl geldiler?

İtalyan temsilcisi Milan, AEK Atina, Rijeka ve Austria Wien ile mücadele ettiği UEFA Avrupa Ligi D Grubu'nu lider tamamladı. Ardından Son 32 Turu'nda Bulgar ekibi Ludogorets Razgrad ile eşleşen takım rakibi 3-0 ve 1-0'lık skorlarla geçti ve bu tura yükseldi.

Diğer yandan Arsenal ise H Grubu'nda Kızılyıldız, Köln ve BATE Borisov ile mücadele ederken, grubu lider tamamladı. Son 32 Turu'nda eşleştiği Östersunds'u ilk maçta 3-0 yenen takım, diğer maçta 2-1 yenilse de turu geçmeyi başardı.