Avrupa futbolunun sezon öncesindeki en prestijli turnuvalarından biri olarak kabul edilen Emirates Cup'ta Galatasaray ile Porto karşı karşıya geliyor. Saat 16:00'da başlayacak ve Emirates Stadyumu'nda oynanacak olan mücadele Lig TV ekranlarından naklen yayınlanacak.

Dilerseniz bu kaçırılmayacak mücadeleyi Sporx Canlı Anlatım Servisi farkıyla da an be an takip edebilirsiniz.

HER GOL 1 PUAN

2013 yılında ev sahibi Arsenal’ın yanı sıra İtalya’dan SSC Napoli, Portekiz şampiyonu Porto ve Galatasaray’ın katılımıyla altıncı kez düzenlenecek. Üç takımın da ikişer maç yapacağı turnuvada her galibiyete üçer, beraberliklere ise birer puan verilecek. Emirates Cup’ta hücum futbolunun desteklenmesi maksadıyla takımların attıkları her gol için toplam puan hanesine birer puan eklenecek. Herhangi puan ve averaj eşitliğinde ise takımların buldukları isabetli şutlarının sayısı devreye alınacak.

SONRA ARSENAL

Turnuvanın açılış maçında Porto ile TSİ 16.00’da karşılaşacak olan Galatasaray, ikinci günde ise TSİ 18.20’de ev sahibi Arsenal ile mücadele edecek. Organizasyondaki tüm maçlar, Arsenal’ın iç saha maçlarını yaptığı Emirates Stadium’da gerçekleştirilecek.

EBOUE: "KAZANMAK İSTİYORUZ"

Galatasaray'ın futbolcularından Emmanuel Eboue, Emirates Kupası'nda oynayacakları Porto maçıyla ilgili, "Porto takımını çok iyi biliyorum, çünkü daha önce onlarla oynamıştım. Ayrıca teknik direktörümüz de bu takımı çok iyi biliyor. Çok iyi oynadıklarını biliyoruz. Yarın inşallah elimizden gelenin en iyisini ve teknik direktörümüzün dediklerini yaparak kazanacağız" diye konuştu.

MUHTEMEL 11'LER

GALATASARAY

Muslera
Eboue
Chedjou
Semih
Riera
Selçuk
Melo
Hamit
Sneijder
Amrabat
Drogba

PORTO

Helton
Danilo
Otamendi
Mangala
Sandro
Lucho
Defour
Quintero
Iturbe
J.Martinez
Lica

STAT: Emirates
SAAT: 16.00
YAYIN: Lig TV & Smarts Sport



fearbet.org