Galatasaray'ın devre arasında orta sahanın ortası ve forvet bölgesine bir takviye yapıp yapmayacağı merakla beklenirken, Portekiz'den ilginç bir transfer iddiası geldi.

A Bola'nın okuyucularına duyurduğu özel habere göre, Galatasaray'ın gözdesi Sporting Lizbon'un sağ kanattaki yıldız ismi André Carrillo...

YILLIK 4 MİLYON EURO...

Kulübüyle olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 24 yaşındaki Perulu futbolcuyu yakın takibe alan sarı-kırmızılılar ilk teklifini dahi yaptı! Kanatlarda, forvet arkasında ve hücum bölgesinde oynayabilen Carrillo'ya yıllığı 4 milyon eurodan 5 yıllık kontrat önerildi.

La Liga devi Valencia'nın da Carrillo'yu yakın markaja aldığını ancak yıllık en fazla 2.5 milyon euro ödeyebileceğini yazan gazete, bu transferde ilk sıraya Galatasaray'ın oturduğunu belirtti.

Galatasaray ve Valencia'nın yanı sıra Sevilla, Inter Milan ve FC Porto'nun da bu transferde adının geçtiği hatırlatıldı.

Değeri 12 milyon euro olarak gösterilen André Martín Carrillo Díaz, geçtiğimiz sezon Sporting formasını tam 46 kez giyerken, 7 gol atıp 18 de asist yapmıştı. Bu sezon ise 7 mücadeleye çıkıp 1 gol attı ve 3 de asist başarısı gösterdi.