Altay karşılaşmasını protokol tribününde takip eden başkan Galatasaray Başkanı Burak Elmas, ilk yarıda istediği skor ortaya çıkmayınca (1-1) 45 dakikanın ardından başkanlık ofisine geçti.

İÇERİYE KİMSE ADIM ATMADI

Başkan Elmas ile birlikte eski başkanlardan, kayınpederi Faruk Süren ve eski yönetici Ali Dürüst de makama gelirken üçlü bir zirve gerçekleştirildi. Kimse içeriye adım atmazken beraberliğin faturası ise hakemlere kesildi.

Mücadele öncesinde de yaptığı açıklamalarda TFF'yi istifaya davet eden sarı-kırmızılıların başkanı Elmas'ın, özellikle son anlarda verilen penaltı sonrasında bir hayli sinirlendiği öğrenildi.

PROTESTO İÇİN HAZIRLIK

Sezon başında hukuk kurullarının değişmesi için yapılan düzenlemenin yanı sıra Oğulcan Çağlayan konusunda da TFF ile karşı karşıya gelen Sarı-Kırmızılılar, hakem atamaları ve mevcut kararlarının kendi aleyhlerine olduğunu savunuyor. Geçtiğimiz cumartesi günü düzenlediği basın toplantısında sakin bir dille rahatsızlıklarını dile getiren Başkan Burak Elmas, aynı günün akşamında oynadıkları Altay maçında verilen penaltı kararı sonrası yönetimiyle bir durum değerlendirmesi yaptı.

İtirazlarını defalarca dile getirmelerine rağmen TFF'nin kendilerine karşı tutumunu değiştirmediğini düşünen Sar-Kırmızılılar'ın eylem planı hazırlığında olduğu ifade edildi. Durumun düzelmemesi halinde önemli kararları uygulamaya koymayı planlayan Elmas yönetiminin, federasyon ve MHK'yı protesto etmek için bazı girişimlerde bulunacağı bildirildi.

(Milliyet)