Galatasaray'da transferi merakla beklenen isim olan Diagne için flaş bir iddia ortaya atıldı. Galatasaray ve Al Nassr büyük oranda anlaştı. Mbaye Diagne'nin Al Nassr'a transferinde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Bir süredir sarı-kırmızılı takımdan Diagne'yi isteyen Al Nassr görüşmeleri hızlandırdı. Arabistan basını, Al Nassr ile Galatasaray arasında yapılan görüşmelerin ardından tarafların 14 milyon Euro'ya uzlaştığını iddia etti. 

Fatih Terim'in Diagne'nin satışı ardından golcü transferinin bir an önce bitirilmesini istediği öğrenildi. Bunun yanında Suud kulübün Mbaye Diagne ile ise 4.5 Milyon Euro üzerinde anlaşma sağladığı da sözü geçen iddialar arasında yer alıyor.

Asist Analiz

Mbaye Diagne kimdir?

1991’de Senegal’in başkenti Dakar’da dünyaya gelen Mbaye Diagne, futbola İtalya’da başladı. Şimdilerde Serie D’de mücadele veren AC Bra’da kendini gösteren Diagne, 2013’te 100 bin euro karşılığında İtalyan devi Juventus’a transfer oldu.Juventus’ta bulunduğu süre boyunca sırayla Ajaccio, Lierse, Al Shabab ve Westerlo’ya kiralanan Diagne, 2015’in yazında 1.15 milyon euro karşılığında Juventus’tan ayrılıp Macar ekibi Ujpest’in yolunu tuttu.