Galatasaray'ın golcü transferi için Radamel Falcao'dan haber beklenirken Mbaye Diagne ile ilgili de sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Sarı kırmızılıların satmak istediği golcü futbolcu için Anderlecht'in teklif yaptığı öne sürüldü. Belçika'dan iki farklı kaynaktan Anderlecht - Diagne haberi dikkat çekti. 


Belçika basınından Sudinfo'nun haberine göre Anderlecht, Diagne için kiralama teklifi yaptı. Belçika ekibinin oyuncunun Galatasaray'da aldığı yıllık 2,35 milyon euroluk maaşının 2 milyon euroluk kısmını ödeyerek kiralama teklifinde bulunduğu ve sarı kırmızılılardan yanıt beklediği iddia edildi. 

Öte yandna yine Belçika basınından DHNET, Diagne'nin Anderlecht'e teklif edildiğini ancak yöetimin bu talebi reddettiğini yazdı. Haberde Belçika ekibinin farklı bir golcü arayışını sürdürdüğü belirtildi.


 

Galatasaray Transfer Haberleri: Diagne'nin Spartak Moskova'ya transferi


Galatasaray'ın 13 milyon euroluk bonservis beklentisi olmasına rağmen, Spartak Moskova'nın yıllık en az 3 milyon euro maaş isteyen Diagne ile anlaşması halinde bonservis bedelinde indirime gidebileceği belirtildi. Eğer Diagne, Moskova ekibiyle anlaşırsa sarı kırmızılılar 10-11 milyon euroluk teklif halinde oyuncunun gidişini onaylamayı düşünüyor.

Futbol Arena