Galatasaray'ın Kasımpaşa'yı 3-2 yendiği maçın ardından sosyal medyada Rıdvan Dilmen'in program esnasında "Veysel Sarı, Galatasaray'da oynarken, takıma bu kadar katkı sağlamamıştı" ifadelerini kullandığı yazılmıştı.

Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe - Beşiktaş maçı öncesi programında yaptığı açıklamada, böyle bir ifadeyi kullanmadığını söyleyerek yazılanların doğru olmadığını belirtti. Dilmen, "10 yıldır 100'den fazla program yaptık. Bu program çok değerlidir. Hiçkimseye seviyesiz ve saygısız davranamayız. Veysel'le ilgili konu olmadı, Fenerbahçeli eski sol bek İlhan'la ilgili konu oldu. Galatasaray'da oynarken bu kadar faydalı olmadı diye şaibeli bir laf yapmışım. Bak Veysel kardeşim. Ben sizin bir futbolcu abinizim, eski bir futbolcuyum, dilinizi ve sizleri de çok iyi anlarım. Seni fazla tanımasam da, bir kaç keç oturdum, dünya terbiyeli, saygılı bir futbolcusun. Seni gönderen antrenörün yanına kadar gidip yanaklarından öpecek kadar değerli bir çocuksun. Sizin bu abiniz, sizlere; terbiyesizlik, saygısızlık yapmaz. Bunu bilin. Yazıyorsunuz, çiziyorsunuz; çocuklar da üzülüyor. Bunun böyle olmadığını bilin. Başka yayınlarda bazı cümleler kullanılmış; ancak ben onların da art niyetli olduğunu düşünmüyorum. Ben söylemem de yiyorsa onlara söyleyin. Yapamazsınız, çünkü onlarla birlikte hareket ediyorsunuz, gücünüz yetiyorsa onlara ses edin." ifadelerini kullandı.

Dilmen, Kasımpaşa - Galatasaray maçının ardından yine sosyal medyada paylaşılan bir capsle ilgili olarak ise, "Ben bunları aştım. Ben 1978'den bu yana lisanslı sporcuyum. O yenmiş bu yenmiş, ben bunları çoktan aştım. Duygularımla, mantığımı, objektifliğimi ayırabilecek bir kişiyim. İnsanlarımız bunu fazlasıyla değerlendirecektir. İnsanlarımız bunlarla uğraşmasın, hayatta çok daha önemli işler var. Boşluktan söylüyorlar bir de yalan söylüyorlar. Bunu bir düzeltme olarak söylüyorum. Ben Allah'tan başka kimseye hesap vermeyen bir kişiyim ve Veysel'e hesap vermek zorunda kaldım. O çocuk üzülmüştür. 77 milyondan bir tane kardeşimi üzmem, en fazla kötü oynadın derim. Bunu sorumluluk hissettiğim için yaptım" ifadelerini kullandı.