Sarı-kırmızılı takıma geri dönen Bafetimbi Gomis'in kaptanlık bandını takacağı öğrenildi.

Domenec Torrent, futbolcuları ile yaptığı son toplantıda: “İdeal 11 diye bir şey yoktur. Takımlar 13-14 kişi oynamazlar. Öyle olsa 23-24 kişilik kadro yapılmazdı. A takımla idmana çıkan herkesin her hafta oynama şansı vardır. Benim kitabımda banko oyuncu yoktur.” dedi. İdeal 11 dışında kaldığı için kendisine forma şansı gelmeyeceğini düşünen oyunculara mesaj verdi.

Torrent’in fikrine göre kaleci, defansın lideri stoper, orta sahanın lideri 8 numara ve santrfor dışında bir takımın sürekli futbolcusu olmasına gerek yok. Özellikle takımın bekleri ve kanat oyuncuları rakibe göre, performanslarına göre her an değişebilir.

TRANSFERLERDEN MEMNUN KALDI

Bu nedenle Katalan teknik adam için Inaki Pena dışında Pulgar ve Gomis transferleri çok önemli. Torrent, defansa liderlik edecek Marsilya’dan Gonzales’i de istiyordu. Fakat transfer gerçekleşmedi.

YENİ İSİMLERİN HEPSİ SAHADA

Torrent, tarihlerine bakmaksınız lisansları yetişmesi durumunda Pazar günü oynanacak Alanyaspor maçında tüm yeni transferler Pena, Pulgar ve Gomis’i sahaya sürmenin planlarını yapıyor. Pena’nın gelişi İsmail ile beraber Fatih’i kulübeye atacak. Pulgar, Cicaldau’yu kesecek. Gomis ise Halil'i kulübeye gönderecek.

(Fotomaç)