Galatasaray’ın devre arasında kadrosuna katmak istediği başarılı futbolcu için transfer görüşmeleri perde arkasında start aldı.

Kasımpaşa Kulübü ile sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan ve 1 ay önce Galatasaray’a haber göndererek “ Gururla G.Saray’da oynarım” diyen Ryan Donk, deyim yerinde ise Florya’ya gelmek için can atıyor. Hollandalı oyuncunun menajeri ise Donk için Galatasaray’dan yıllık 2 milyon Euro garanti para talep ediyor.


Kasımpaşa kulübü ise sezon sonunda sözleşmesi sona erip serbest kalacak olan Donk için 2 milyon Euro istiyor. Ancak Donk’un, Galatasaray’a gelme isteği ve kontratının 6 ay sonra bitecek olması nedeni ile iki kulüp masaya oturacak. Galatasaray’da Başkan Dursun Özbek’in çok yakın ilişkilere sahip olduğu Kasımpaşa Başkanı Turgay Ciner ve yönetimi ile görüşüp Donk’un transferini 1 milyon Euro karşılığında yada takas artı para formülü ile bitirmek için bir araya gelecek. Donk için yapılacak takasta ise forvete ihtiyacı olan Kasımpaşa'ya Umut'un verileceği konuşuluyor.