Amacı ortalığı yatıştırmaktı. Ancak ters tepti. Terim, Albayrak’a çok sert tepki verdi. Ne kendisi ne de teknik ekibinin Albayrak’ın fotoğrafına girmesine izin verdi. Ancak futbolcuların “İdmana çıkmıyoruz” direncini kırdı. Başkan Cengiz’e karşı hazırlanan “deklarasyon”un yayınlanmasını engelledi. “Konuşacak bir kişi varsa o da benim” dedi. 

TERİM İZİN VERMEDİ

Mahmut Recevik, Okan Böke ve Kaan Kançal’ın aralarında yer aldığı yöneticiler Mustafa Cengiz’in istifasını istedi. Ancak Albayrak geri durdu. Hatta Albayrak bir adım daha ileri gitti. “Ne Galatasaray’a ne de Başkan’a kıyamıyorum” dedi. Terim’i bir kez daha çıldırttı. Bu açıklama sonrasında Terim, Albayrak’ın takımla yolculuk etmesini yasakladı. Antalya’ya gelmesini istemedi. Ancak Albayrak buna rağmen dönüşte Antalya uçağında yer almak isteyince bu kez Terim aynı uçakla dönmedi.

DONK'UN PARTİLERİNİ FISILDADİ İDDİASI

Terim’in Albayrak’la köprüleri atmasına neden olan ise futbolcuların özel hayatlarıyla ilgili bilgileri Başkan Mustafa Cengiz’e iletmesi oldu. Hatta Başkan Cengiz’in söylediği Ryan Donk’un seks partileriyle ilgili bilgilerinde Cengiz’e bizzat Albayrak tarafından söylendiği Terim’in kulağına kadar gitti.

ŞAHİN'İ DE ŞİKAYET ETTİ

Albayrak’ın ayrıca Terim’in cezalı olduğu dönemlerde takımı yöneten Levent Şahin’i yetersiz bulduğu, bunu Mustafa Cengiz’e söylediği de yine dedikodular arasında.

(Fotospor)