Galatasaray, Chedjou, Melo ve Erman’ın ardından Emre Can’a da imza attırıyor. Uzun süredir oyuncu ve Bayern Münih ile görüşen yönetim, son noktayı koymak için kolları sıvadı.

Pazarlıklarda önemli aşama kaydeden Galatasaray’da Bülent Tulun, Münih önümüzdeki günlerde Münih’e gidecek. Burada son kez Bayern Münihli yetkililerle pazarlık masasına oturacak olan Tulun’un hedefi, Emre Can’la birlikte Türkiye’ye dönmek!

EN BÜYÜK KOZ TERİM

Alman ekibi, kamp kadrosunda yer almayan Emre Can’ın B takımında oynaması yerine başka bir ekibe kiralanması kararını almıştı. Sportif direktör Sammer, Frankfurt’a gitmesini isterken teknik direktör Guardiola, Galatasaray’da oynamasından yana. Bülent Tulun, yapılacak görüşmede Almanlar’ı ikna etmek için Fatih Terim kozunu kullanacak. Sammer de ikna edilirse, kiralık sözleşme hemen imzalanacak.

GUSTAVO SATILIK!

Avrupa’nın en güçlü orta sahalarından birine sahip olan Bayern Münih, Thiago ve Götze transferleriyle orta alanı iyice takviye etti. Bu nedenle elindeki bazı isimlerle Matadorbet yolları ayırma kararı aldı. Bu oyunculardan biri de Brezilya Milli Takımı’nda düzenli olarak forma giymesine rağmen Bayern’de gözden düşen Luis Gustavo oldu. Emre Can ve Pierre-Emille Höjbjerg gibi genç yeteneklerin satılmasına ise yönetim kesinlikle karşı çıkıyor.

Skorer