Galatasaray'ın hem Emre Belözoğlu hem de Ahmet Bulut opsiyonlarına rağmen Dorukhan Toköz'ü Fenerbahçe’nin elinden kaptığı iddia edildi. Çıkan haberlere göre Dorukhan Toköz, Beşiktaş’tan 1.5 milyon Euro istedi. Ahmet Nur Çebi, 1 milyon Euro’nun üzerine çıkmalarının söz konusu olmadığını söyledi. Dorukhan’ı isteyen Fenerbahçe ve Galatasaray’la temas kuruldu.

DORUKHAN 'EVET' DEDİ

Ocak ayında satılmasına karar verildiği, en iyi teklifi yapan takıma gidebileceği belirtildi. Abdurrahim Albayrak, Çebi’ye, Terim’in Dorukhan’la görüşmek istediğini söyledi. İzin verilmesi durumunda, bu görüşmenin ardından kendilerine Ocak ayı için bir teklif sunabileceklerinin altını çizdi. İzin çıktı. Terim ile Dorukhan görüştü. Dorukhan, Terim’e evet dedi. Fenerbahçe’den henüz bir ses çıkmadığı için milli oyuncunun sarı-kırmızılı formaya daha yakın olduğu iddia edildi. Dorukhan için Galatasaray ile Beşiktaş’ın pazarlık yapacağı, takasın da gündeme gelebileceği konuşuluyor.

TERİM'DEN GÜNEŞ'E TAYLAN REFERANSI

Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, Rusya ve Macaristan'la oynanacak maçlar öncesinde G.Saray'ın hocası Fatih Terim'le bir görüşme yaptı.  Emre Kılınç ve Taylan Antalyalı hakkında bilgi aldı. Terim'in Güneş'e iki oyuncusunun da form grafiğinin iyi olduğunu anlattı.

Özellikle Taylan'ın milli takımda olmak için büyük heyecan duyduğundan bahsetti.

(Fotomaç)