Şampiyonlar Ligi'ndeki Chelsea maçı öncesi basın toplantısına katılan Didier Drogba espirili açıklamalarıyla herkesi güldürdü.

Drogba, röportajın başında "Kendi sorumu kendim sormak istiyorum. Buraya geldiğin için heyecanlı mısın? Maç hakkında ne düşünüyorum? Benim için değişik bir maç olacak mı?" diyerek salondaki basın mensuplarını güldürdü.

Drogba'nın açıklamaları şu şekilde:

"Geri gelmekten dolayı çok mutluyum. Tanıdık yüzler görmek çok güzel. Şampiyonlar Ligi çok büyük bir turnuva. Biz de iyi bir takımız. Büyük maçlara alışkın olduğum için maça konsantre olmakta sıkıntı yaşamayacağım. Ancak Chelsea'ye Eski arkadaşlarım ve taraftarlarımı görmek benim için duygu yüklü bir durum ancak ben şu an G.Saray'a bağlıyım ve profesyonelliğimi göstereceğim. Karşı oynamak benim için çok zor. Turu geçen tarafın G.Saray olmasını istiyorum.

Eğer galibiyet golünü atma şansım olursa yarın taraftarlara ve Chelsea'ye saygımı gösterip kutlamam. Ama kazanırsak maç sonu çok sevineceğim. 

Her oynadığımız maçı kazanmak istiyoruz. Deplasmanda bazen sorun yaşayabiliyoruz ama Chelsea karşısında buna son vermek istiyoruz. Aslında beraberlik de bize yetebilir." 

Drogba, Karabük maçında oyundan alınmasına gösterdiği tepkiyle ilgili "Teknik direktör olsan, sana böyle davranan bir oyuncuyla ilgili düşüncen ne olurdu" sorusuna ise "Bunu Mancini'ye sorun. Hocanın kararlarını eleştiremem. Son maçta olan şeyi unutmamız lazım. Bazen ne kadar canınız sıkılsa da hocanıza saygı duymak zorundasınız" cevabını verdi.