Galatasaray, İstanbul'da oynanan ve 1-1 tamamlanan maçın rövanşında Chelsea ile Londra'da karşılaştı ve sahadan 2-0 mağlup ayrılarak Şampiyonlar Ligi'ne 2. turda veda etti.

DROGBA İLE DALGA GEÇTİLER!

İngiliz basını ise bu karşılaşmaya oldukça büyük yer ayırdı. Metro, maç esnasında yayınladığı haberde bir dönem Chelsea ile harikalar yaratan Didier Drogba'nın farklı şekilde auta çıkan frikiğinden bahsetti. Haberde, 'Drogba, tribünlerde kendisi için açılan pankartlardan birini vurdu' denildi.

The Guardian, Manchester City ve Arsenal'in Şampiyonlar Ligi'nden elenmesinin ardından Chelsea'nin yoluna devam eden son İngiliz kulübü olduğunn altını çizerken, ilk maçı Yunanistan'da Olympiakos'a 2-0 kaybeden Manchester United'ın da elenme ihtimalinin yüksek olduğunu belirtti.

Mail Online, Chelsea'nin rahat bir oyunla çeyrek finale kaldığını yazdı ve Şampiyonlar Ligi'nin en iyi 16 takımı arasında olan Galatasaray'ın yeşil sahada çok kötü bir performans sergilediğini de yazdı.

The Telegraph da Chelsea'nin turu kolay geçtiği yorumunda bulunurken Didier Drogba için de 'Kötü bir akşam geçirdi fakat yeniden bizimle olduğunu için teşekkürler' yazdı. Yine adanın köklü yayın organlarından Independent ise Drogba'nın Stamord Bridge'e dönüşünün oldukça hüzünlü olduğunu belirtti.