Galatasaray yönetimi, ligin bitmesiyle birlikte transfer için ilk hamlelerini yaparken beklemedikleri bir olayla karşılaştı. Geçtiğimiz sezonun devre arasında Didier Drogba ve Wesley Sneijder’i kadrosuna katarak Avrupa’yı ayağa kaldıran G.Saray‘ın bu başarısı, yeni transferlerine ise engel oluyor.

G.Saraylı yöneticiler ve profesyoneller dünyanın dört bir tarafında daha önceden hazırlanan listede yer alan oyuncular ve kulüpleriyle temasa geçerken her takım ve oyuncu normalin üzerinde fiyat talep ediyor. Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek finale yükselen ve Real Madrid ile oynanan rövanş maçında rakibine kök söktürüp herkesin aklına kazınan sarı-kırmızılılar hangi oyuncuya el atsa fahiş fiyatlarla karşı karşıya kalıyor.

ÇOK YÜKSELDİ!

Özellikle gurbetçi oyuncuları takibine alan Cimbom, neredeyse 4 katına varan farklarla karşılaşırken sarı-kırmızılı yöneticiler de Betboo bu duruma isyan etti. “Drogba ve Wesley Sneijder’i gören fiyat yükseltiyor. Biranda normalin çok daha fazlasını bizden talep ediyorlar.

Herkes bizden astronomik bonservis ve maaş istiyor” sözleriyle durumu özetleyen transferden sorumlu bir yönetici, artık işleri daha ağırdan alarak çalışmalarına devam edeceklerini söyledi.

STOPER BİTTİ, İLK SIRA CARLINHOS'UN

G.Saray, Aurelien Chedjou transferi ile birlikte transfere start verirken listenin artık ilk sırasında Carlinhos var. Stoperdeki sıkıntıyı Kamerunlu oyuncu ile çözen Cimbom, sol bek için Brezilyalı’yı ve kulübünü ikna etmeye uğraşıyor. Ancak bu süreçte yabancı sınırını da dikkate alan sarı-kırmızılılar, tribünde oturacak bir yabancı oyuncu için astronomik rakamlar ödemek istemiyor.

Tribünde oturacak 4 yabancı için 30-40 milyon Euro civarında bir rakamı elden çıkarmayı düşünmeyen Cimbom, bazı oyuncuları ile yollarını ayırmayı başarırsa yeni isimlere yönelecek.

Milliyet