Galatasaray’daki geleceği belirsizliğini koruyan Fildişili oyuncumuzun kamplarda Türkçe öğrendiği kaydedildi. Öğretmenliğini ise aralarında tartışmalar olduğu iddia edilen yerli oyuncular yapıyor.

Galatasarayımız'ın Fildişili yıldız golcüsü Didier Drogba’nın sözleşmesi bu sezon sonunda bitiyor. Oyuncunun takımda kalıp kalmayacağı ise Sarı- Kırmızılılar’ın önemli gündem maddelerinden birisi. Galatasaray Başkanı Ünal Aysal’ın Drogba ile görüşerek kendisiyle 1 yıl daha çalışmak istediklerini söylediği biliniyor. Fildişili’nin ise bu konudaki kararını içinde bulunduğumuz ayın sonunda vermesi bekleniyor. Didier Drogba’nın Galatasaray’daki geleceği konusunda bu türden bir belirsizlik yaşanırken son derece ilginç bir durum ortaya çıktı.

NEŞELİ GÖRÜNTÜLER YAŞANIYOR

Drogba’nın son zamanlarda kamplarda Türkçe öğrenme isteğinin üst düzeye çıktığı öğrenildi. Bu işi oldukça ciddiye alan Fildişili’nin öğretmenlerinin ise yerli futbolcular olduğu kaydedildi. Bu sırada neşeli görüntülerin yaşandığı belirtildi. En son oynanan Galatasaray-Fenerbahçe derbisi öncesi Etiler’de bir otelde yapılan kamp öncesinde de bu sahnelerin tekrarlandığı öğrenildi. Drogba’yla aralarında sorunlar olduğu iddia edilen yerli oyuncuların Fildişili oyuncuya Türkçe dersleri vermesinin kampların en önemli aktiviteleri arasında yer aldığı ifade edildi.

Drogba G.Saray’da ne yaptı?

2012-13 sezonu

Oynadığı maç: 17
Attığı gol: 6
Asist: 3

2013-14 sezonu


Oynadığı maç: 36
Attığı gol: 14
Asist: 6