Ezeli rakibi Fenerbahçe'yi yenerek Süper Kupa zaferini yaşayan Galatasaraylı futbolculardan alkışlanacak bir davranış geldi...

Sosyal sorumluluk projelerine verdiği desteklerle tüm dünyada ün yapan Didier Drogba'nın karşılaşma sonrasında soyunma odasında, "Primleri Florya çalışanlarına verelim" fikrini ortaya attığı belirlendi. Bu fikre teknik direktör Fatih Terim, Ümit Davala ve Hasan Şaş ile takım kaptanları Hakan Balta, Sabri, Selçuk İnan ve Hamit'in de büyük destek verdiği, kısa sürede ortak karar alındığı öğrenildi.

500 BİN EURO'NUN ÜZERİNE ÇIKABİLİR

Fakat bu örnek davranışın hayata geçirilmesi için yönetim kurulunun kararı beklenecek...

Henüz Süper Kupa priminin ne kadar olduğunu belirlemeyen yönetimin adım atmasının ardından düğmeye basılacak. Futbolcular elde ettikleri primi Bedava bahis Florya'da görev yapan koruma, aşçı, malzemeci, şöför, bahçıvan ve çaycılara dağıtacak. Alınan bilgilere göre yönetim takıma yaklaşık 500 bin Euro prim dağıtacak.

BAŞKAN AYSAL'DAN KARŞI JEST GELEBİLİR!

Fatih Terim'in futbolcuların bu örnek davranışını Başkan Ünal Aysal'a da ilettiği öğrenildi. Aysal'ın büyük memnuniyet duyduğu, takım ruhunu yansıtan bu harekete karşı bir jest de kendisi yaparak primi beklenenden daha yüksek tutacağı belirlendi. Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim ve bazı futbolcular geçtiğimiz sezon da sık sık maç primlerini Florya çalışanlarına vererek alkış almıştı.

Golleriyle Galatasaraylı taraftarların sevgilisi olan Drogba bu kez de örnek bir davranışa öncülük etti.

Takvim