Spor Toto Süper Lig'in ikinci haftasında deplasmanda Bursaspor'a konuk olan Galatasaray'ın karşılaşmadan 1-1'lik beraberlikle ayrılmasından çok Didier Drogba'nın oyundan çıkması konuşulmuştu. Fildişi yıldız Instagram adresinden bu tavrı sonrası çıkan dedikodulara yanıt vererek Galatasaray'a olan bağlılığını ifade etti.

Didier Drogba'nın oyundan çıkıp doğrudan soyunma odasına gitmesi oyundan alınmasına tepki olarak yaptığı öne sürülmüştü. Fildişi Sahilli yıldız bu dedikoduların ardından sosyal paylaşım sitesi olan Instagram'da bir resim paylaştı ve dedikoduların asılsız olduğunu takipçileriyle paylaştı.

Didier Drogba, yapılan yorumları yalan olarak yorumlarken, bu eleştirilerin takımı daha güçlü bir hale getirdiğini belirterek, "En iyi yaptıkları şey eleştirmek zayıf insanların yeteneğidir. Yalanlarınıza devam edebilirsiniz ama bir şeyi unutmayın... Bizi daha ve daha güçlü yapıyorsunuz" ifadelerini kullandı.

Drogba, Galatasaray'a transfer olduktan sonra teknik direktör Fatih Terim ile gerçekleştirdiği görüşmenin fotoğrafını takipçileriyle paylaşarak çıkan bu dedikodulara adeta 'kapak gibi' yanıt verdi.