Galatasaray'da Fenerbahçe maçı hazırlıkları sürerken Drogba'nın teknik direktör Roberto Mancini'yle bir görüşme yaparak derbide oynamak istediğini söylediği belirtildi.

Son haftalarda sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı kalan Fildişili yıldızın Mancini'yle yaptığı görüşmede ''Bu maçta sahada olmak benim için çok önemli. Böyle önemli bir derbide arkadaşlarımın yanında olmalıyım. Kendimi iyi ve hazır hissediyorum. Kalan maçların belki de en kritiği bu maç. Mutlaka oynamak istiyorum'' dediği öğrenildi.

Mancini'nin de Drogba'ya kendisine ihtiyacı olduğunun altını çizerek ''Sakatlığın için en ufak bir risk varsa bu riski almak istemem. Ama sen bu takım için önemli bir isimsin. Seni oynatabilmeyi ben de isterim. Tedavini ve antrenmanlarını son ana kadar dikkatle takip edeceğim.'' şeklinde konuştuğu ifade edildi.

BUGÜN DE TAKIMLA ÇALIŞAMADI

Bugün yapılan antrenmanda Didier Drogba, tedavisinin ardından salonda ve sahada takımdan ayrı çalıştı. Izet Hajrovic’in tedavisine devam edilirken Emre Çolak kondisyona dayalı özel bir çalışma yaptı.