Galatasaray ile yollarını ayıran ve ülkesi ile Dünya Kupası hazırlıklarına başlayan Didier Drogba, Fransız basınına konuştu. İş dünyasındaki girişimleri ve yardım faaliyetleri kapsamındaki konuları değerlendiren Fildişi Sahilli futbolcu, sarı-kırmızılı takım arkadaşı Emmanuel Eboue ile ilgili de çarpıcı bir itirafta bulundu.

Son olarak kendi adıyla piyasaya sürülen ve tanıtımını da bizzat kendisinin yaptığı iç çamaşırlar hakkında düşüncelerini dile getiren Drogba, futbolcuların iç giyimle ilişkilerini de değerlendirdi. 26 yaşındaki forvet, “Eboue, bugüne kadar birlikte oynadığım futbolcular içerisinde en seksi külotlara sahip oyuncudur” dedi.

‘Külot mu yoksa boxer mı kullanıyorsun?’ sorusuna ‘Tercihen külot ancak futbol oynarken slip’ şeklinde cevap veren Drogba, Fenerbahçe’nin gündemindeki Marsilyalı futbolcu Mathie Valbuena’nın da kendi içi giyim markası olduğunun hatırlatılması üzerine ise ‘Ben giriştiğim işle onun üzerine gölge düşürdüğümü zannetmiyorum. O zaten çoktan kazandı. Bir kez birlikte tatil yapmıştık. Orada kendisini mayoyla görmüştüm’ ifadelerini kullandı.

Milliyet