Galatasaray'ın gol makinesi Drogba bu kez İngiltere'nin saygın gazetelerinden The Sun'a verdiği röportajında, rakip Chelsea'nin Portekizli menajeri Jose Mourinho hakkında açıklamalarda bulundu.

''JOSE İÇİN DÜNYANIN...''

Didier Drogba bugünlere gelmesinde Chelsea menajeri Jose Mourinho'nun payının çok büyük olduğunu dile getirirken, ''Beni Mourinho almaya geldi. Chelsea beni trasfer etmeyi düşündüğü dönemde, beni kendisi izlemeye geldi. Benimle yaptığı görüşmede  'Eğer Thierry Henry veya Ruud van Nistelrooy gibi iyi bir forvet olmak istiyorsan, benimle birlikte İngiltere'ye, Chelsea'ye gelmelisin' dedi. Aslında doğruydu. Fransa'da iyi bir oyuncu sayılırdım ama o beni dünyanın en iyilerinden biri yaptı. Bu yüzden Jose için dünyanın öbür ucuna bile giderim'' ifadelerini kullandı.

Jose Mourinho'nun kendilerine kazanmayı alışkanlık haline getirdiğini de söyleyen Drogba, ''Jose Chelsea'ye geldiğinde zaten iyi oyuncular vardı. Ancak o oyunculara kazanma arzusunu aşıladı. İlk geldiğinde 'Ben kazanmak için buradayım' demişti. İşte onu özel yapan bu. O Chelsea'den ayrıldıktan sonra bile o miras Chelsea'de kaldı'' dedi.

Sporx