Yerli transferin gözdesi durumundaki Alper Potuk'un resmi olarak Galatasaraylı olması içinse sayılı saatler kaldı. Galatasaray'da transfer, Alper Potuk'un ardından daha da hız kazanacak. Çünkü sarı kırmızılı kulübün transferini düşündüğü oyuncular artık hiç düşünmeden Galatasaray'dan gelen teklife 'evet' diyor.


Sarı kırmızılı ekibin, savunmanın ortasına düşündüğü bir numaralı alternatifi Fransa'nın Lille kulübünde forma giyen Aurélien Bayard Chedjou, Galatasaray'ın teklifine 'evet' dedi. Chedjou'nun da, Lille kulübü başkanı Michel Seydoux ile görüşerek bonservisi konusunda anlayışlı davranılmasını da talep ettiği öğrenildi. Son 7 yılda Lille forması ile üstün hizmetler veren Chejou'nun kulüp yönetimi ile son derece iyi ilişkiler içinde olduğu ve Betlike isteği üzerine 8 milyon Euro'luk bonservis bedelinin 6,5 milyon Euro'ya düşürüleceği öğrenildi.

DÜNYA YILDIZLARI HABER GÖNDERDİ
Galatasaray'ın Drogba transferi ve Fildişi Sahilli yıldızın Galatasaray'da çok mutlu olduğunu her fırsatta vurgulaması, sarı kırmızılı kulübün dış transferde işlerini kolaylaştırmaya başladı. Galatasaray teklifine yakın geçmişte olumsuz yanıt veren ünlü oyuncular, bu kez menajerleri aracılığıyla sarı kırmızılı kulübe, "İstanbul'a gelmeye, Galatasaray formasını giymeye hazırız" mesajını gönderiyor. Galatasaray'a menajerleri aracılığıyla haber gönderen oyuncular ise birbirinden kaliteli isimler olan, Arsenal'ın Polonya asıllı Alman yıldızı Podolski ve Londra kulübünde aradığını bulamayan Gervinho. Yine Premier Lig'in gözde isimlerinden Chelsea kaptanı John Terry Galatasaray'a gelmek için haber gönderen yıldızlar arasında yer alıyor.

DHA