Galatasaray'ın tecrübeli yıldızı Didier Drogba'nın Chelsea'den takım arkadaşı ve vatandaşı Salomon Kalou, Drogba'nın kariyerini Amerika Birleşik Devletleri'nde sonlandırmak istediğini söyledi.

Goal.com'un İngiliz edisyonuna konuşan Fildişili oyuncu Drogba için, "O Amerika'yı çok seviyor. Tatil için sürekli orayı tercih ediyor ve eğleniyor. Drogba için orada oynamak harika bir tecrübe olurdu. Onun amacının kariyerini MLS'te sonlandırmak olduğunu düşünüyorum" diye konuştu.

Drogba'nın kendisine böyle bir şeyi direkt olarak söylemediğini altını çizen Kalou, "Bana sadece kariyerini New York veya Los betstr Angeles'ta sonlandırmanın çok iyi bir deneyim olacağını söyledi. Bence onun kafasında bu var ve orada futbol hayatını noktalamak isteyecektir" ifadelerini kullandı.

35 yaşındaki futbolcunun gittiği her yerde etki yapma kaabiliyetine sahip biri olduğunu belirten yıldız oyuncu, "Onun için MLS'e gitmek çok iyi bir şey olur çünkü gelişmekte olan bir lig" şeklinde konuştu.

Kendi kariyeri hakkında da açıklamalarda bulunan 27 yaşındaki yıldız, "Geleceğimle ilgili kulüple hiç konuşmadık. Şu an Lille ile bir sözleşmem var ve sezon öncesi çok sıkı çalışıyorum. Kulüp ve ben doğru zaman geldiğinde oturup konuşacağız" dedi.

Salomon Kalou 6 yıllık Chelsea macerasından sonra 2012-13 sezonunda Lille takımına transfer oldu. Yıldız ismin adı Trabzonspor ile de zaman zaman anıldı.

Webaslan