İngiliz gazetecilerle Porto maçının ardından kısa bir röportaj gerçekleştiren Didier Drogba, eski takımı Chelsea ve teknik direktör Jose Mourinho hakkında da konuştu.

Chelsea ve Jose Mourinho'nun oldukça uyumlu bir çift olduğunu söyleyen Drogba, ''Mourinho için büyük bir meydan okuma diyebilirim. O Chelsea için çok iyi bir tercih. Daha önce de söylediğim gibi o çok iyi bir menajer ve elinde inanılmaz oyuncular var. Oldukça iyi bir kombinasyonları var'' şeklinde konuştu.

''BEN DE ONLARI UZAKTAN TAKİP EDECEĞİM''

Chelsea'nin her zaman şampiyonluklar hedefleyen büyük bir kulüp olduğunu söyleyen Drogba, transfer söylentileri hakkında da ince bir mesaj verirken, ''Chelsea büyük bir kulüp, her zaman ilk 3 - 4 içinde olmak ve kupalar kazanmak için mücadele ediyor. Bu artık bir alışkanlık. Ona zaman verilmeli. Bu sezonun farklı olacağını düşünüyorum. Bunu izleyip göreceğiz. Ben de onları uzaktan takip edeceğim'' ifadelerini kullandı.

Londra'da tekrar olmanın güzel bir duygu olduğunu söyleyen Galatasaray'ın yıldız casino siteleri ismi son olarak sorulan soru üzerine Chelsea'nin şampiyon olmasını beklediğini de sözlerine ekledi.

Kaynak: Sporx