Galatasaray'ın dün deplasmanda Kasımpaşa ile oynadığı maçın 6. dakikasında bayılan Bafetimbi Gomis, bir anda yürekleri ağızlara getirmişti.

  • Vazovagal Senkop hastalığı nedeniyle kendini bir anda yerde bulan Fransız golcü, daha sonrasındaysa oyuna devam etmişti. Yıldız futbolcunun herkesi korkuttuğu bu anlar, dünya basınında da geniş yankı uyandırdı.Ada basınından The Sun, haberi
  • "Swansea'nin eski oyuncusu Bafetimbi Gomis yere çöktü" başlığıyla verirken oyuncunun 2009'da da aynı durumu üç defa yaşadığına vurgu yaptıDaily Mirror ise aynı başlıkla gördüğü haberde Gomis'in 2015'te Swansea formasıyla Tottenham Hotspur'a karşı oynarken White Hart Lane'de de benzer bir durum yaşadığını hatırlattı
  • Daily Mail gazetesinin yaptığı haberde de Gomis'in düşüş anı anbean gösterilirken oyuncunun baygınlık geçirmesinin ardından oyuna devam etmesine duyulan şaşkınlık ön plana çıkarıldı.
  • ABD menşeili Fox Sports ise Bafetimbi Gomis'in bayılmasını "Eski Swansea golcüsü Bafetimbi Gomis, Galatasaray'ın Kasımpaşa'yla oynadığı maçta yere devrildi ancak daha sonrasında sahaya dönmesine izin verildi." başlığıyla okuyucularıyla paylaştı.
  • Fransızların saygın spor gazetesi L'équipe de milli oyuncularının yaşadığı bu talihsiz anlara kayıtsız kalmadı. Gazete haberi "Bafetimbi Gomis için hafif rahatsızlık" başlığıyla duyurdu.