Demirkol'un Galatasaray yorumları şöyle:

"EN ZOR MAÇLARDAN"

Lige başlamak için belki de en zor maç. İklim, oturmuş oyunu ve kadrosu olan flaş bir rakip. Antalya hibrit bir futbol oynuyor. 50-60 metrelik uzun paslar atıp direkt çıkabilen bir pas takımı. Boşluğu buldukları anda topu oraya göndermek istiyorlar. Yoksa pasla çıkıyorlar ama rakip alanda yine direkt 3. bölgeyi hedefliyorlar. Bek stoper arasına attıkları bütün uzun toplar Galatasaray için sorun oldu.

"MUSLERA SET ÇEKTİ"

Muslera penaltı dahil set çekmese can sıkıcı bir maç başlangıcı olabilirdi. Bu başlangıçtan sonra özellikle savunmanın toparlanması Abdülkerim’in kendisine gelişi son derece olumlu.

"HÜCUM HATTI ALIŞAMAMIŞ"

Ancak iki büyük silah Kerem ve Yunus’un hem Seferovic’le pas pasa bağlantıları henüz istenen seviyede değil. Diğer olgunlaşması gereken durum ise Boey ve Aanholt ile koridor paylaşımları. Henüz iyi birer tandem oluşturduklarını söylemek zor. Galatasaray’ın özellikle bu tip takımlara karşı akın yönünü hızlı değiştirme konusunda daha yaratıcı ve ısrarlı olması lazım.

"TRANSFERLER SINIF ATLATIR"

Mertens ve Torreira sonrası bu açıdan sınıf atlamaları hiç de sürpriz olmaz. Bu takımın tamamını etkileyecektir. Akbaba ve Berkan’la dün olmadı. Golde Seferovic’in güçlü pivot performansı sonrası golü yaratan paslaşan 3 oyuncunun da sonradan oyuna girenler olması Okan Buruk açısından moral verici bir artı olacak.

"GALATASARAY İŞ YAPAR"

"Basit oyunla ama ustalıkla gelen şık bir gol oldu. En zor maçı maç içi dalgalanmalara rağmen koparabilmek önemli. Bek sorununu halledebilirse Galatasaray bu yıl iş yapar." dedi.

ÖNDER ÖZEN'İN YORUMLARI:

Vole yorumcusu Önder Özen, Galatasaray'ın Antalya'da aldığı 3 puanın çok değerli olduğunu söyledi.

ÖZEN: "ALTIN DEĞERİNDE 3 PUAN"

"Galatasaray’da yeni transferlerden sadece 4 tanesi oynadı ve Marcao gibi ciddi bir kaybı vardı. Tüm bunları düşünecek olursak, Galatasaray altın değerinde bir 3 puan aldı."

"MERTENS DÜNYA KUPASI'NA GİDECEKTİR"

"Mertens’i fizik olarak düşünecek olursak, Belçika Milli Takımı’nın aday kadrosunda olacak. Dünya Kupası kadrosunda da muhtemelen olacaktır. Dries Mertens, sakatlık yaşamazsa ligimizde ciddi sayılara ulaşacağını düşünüyorum."

"SEFEROVİC'İN ÇEVRE KONTROLÜ VAR"

"Haris Seferovic, 360 derece oynayabilen ve çevre kontrolü olan bir santrfor. Seferovic, birlikte oyun için çok uygun bir santrfor tipi."

"ORTA SAHAYA DİNAMİZM KATACAK"

"Galatasaray’ın orta sahasında Torreira’nın yanında Midtsjö’nün olacağını düşünüyorum. Orta sahaya biraz daha dinamizm katacak gibi duruyor."

"SANTRFOR'A GEREK YOK"

Dries Mertens'in sözleşmesi neden uzatılmadı? Dries Mertens'in sözleşmesi neden uzatılmadı?

"Galatasaray’ın bir santrfor daha alması bence doğru olmayacaktır."