Galatasaray'da özellikle Şampiyonlar Ligi'nde alınan kötü sonuçların ardından Teknik Direktör Roberto Mancini, takım içinde yeni arayışlara yelken açtı.

Türkiye gazetesinde yer alan habere göre; İtalyan Hoca'nın, son idmanlarda özel olarak Selçuk İnan ile ilgilendiği ve özel bir toplantı yaptığı öğrenildi. Roberto Mancini'nin saha içinde futbolcuları arasında krize neden olan serbest vuruş ve penaltı atışlarında insiyatifi Selçuk İnan'a verdiği belirtildi. Real Madrid karşılaşmasında genelde serbest atışların başına sarı-kırmızılı oyuncu geçmişti. Selçuk İnan, Sivasspor maçında hem gol atmış hem de Burak Yılmaz'a asist yapmayı başarmıştı.

Tecrübeli futbolcu ile yaptığı toplantıda oyuncusuna özgüven aşılayan Roberto Mancini, zorlu Kasımpaşa karşılaşması öncesinde de tüm takıma uyarılarda bulundu. Real Madrid karşısında alınan yenilgiyi unutmaları gerektiğini ifade eder İtalyan teknik adam, “Her kulvarı farklı değerlendirmek zorundayız. Çok formda bir takım olan Kasımpaşa ile karşı karşıya geleceğiz. Dikkatli oynamalıyız. Rakibimizi mağlup edip yeniden çıkışa geçmemiz şart” dediği öğrenildi.

Bu arada sarı-kırmızılı takımda oyuncuların moralinin bozuk olması takım kaptanlarını hareke geçirdi. Kaptanlar dün takım arkadaşlarına Kasımpaşa karşılaşması öncesinde yemek vererek moral depolamalarını sağladı. Galatasaray dün yaptığı taktik idmanla hazırlıklarını tamamladı ve kampa girdi.