Galatasaray'ın ağır toplarından Ahmet Yüce Ocaklı, Fatih Terim'e yakınlığıyla bilinen başta Serdar Güzelaydın ve Rezan Epözdemir olmak üzere birçok ismi önerdi. Özbek, yönetiminden memnun olduğunu ve seçime kadar bir değişiklik yapmayacağını ifade etti.

YENİ İSİMLER ÖNERİLDİ: ALİ DÜRÜST - ABDÜRRAHİM ALBAYRAK

Okan Buruk'un beğendiği Olympiakos'lu 1.96'lık kule! Okan Buruk'un beğendiği Olympiakos'lu 1.96'lık kule!

Florya'nın ve Okan Buruk'un yalnız bırakıldığını düşünen bazı isimler bu kez de Ali Dürüst ve Abdürrahim Albayrak'ı Dursun Özbek'in önüne getirdiler. 73 yaşındaki başkan, bu önerileri de kabul etmedi.

"BANA İHANET ETTİLER"

Başkan Dursun Özbek, Ali Dürüst ve Abdürrahim Albayrak'ı kıgın olduğunu ifade etti. Özbek'in yakın çevresine verdiği mesaj şöyle: "Duygun Yarsuvat döneminde hep beraber Ünal Aysal'ın baskın seçiminden galip geldik. Duygun ağabey görevinden feragat etti. Yönetici arkadaşlar beni ön plana attı. Aynı ekip devam ettik. Fakat Ali Dürüst ve Abdürrahim Albayrak, benim yanımda olmadılar. Bana ihanet ettiler. En zor günlerimizde yalnız bırakıldık." dedi.

LEVENT TÜZEMEN: "FLORYA'YA TECRÜBELİ YÖNETİCİLER GEREKİYOR"

Sabah yazarı Levent Tüzemen, konuyla ilgili şu demeçleri kullandı: 

"Bu süreçte yönetim, Okan Buruk'a gereken desteği vermeli çünkü hocanın Alanya maçından sonra dağıldığını gördüm. Oyuncularına karşı tavırlı olduğunu hissettim, belli ki Florya'da yalnız kalmış. Bir örnek vereyim; Hamza Hamzaoğlu göreve geldiğinde Duygun Yarsuvat yönetimi, onun yalnızlığını gidermek ve destek olmak adına Ali Dürüst ve Abdurrahim Albayrak'ı dışarıdan göreve getirmişti. O sene G.Saray şampiyon oldu. Başkan Dursun Özbek, G.Saray'ın ekonomik yapısını düzeltmek için yoğun çaba gösteriyor. Ama Florya ile ilgili bir yapılanma oluşturulmadı. Erden Timur'un yeterli tecrübesi yok, Cenk Ergün ve Ayhan Akman ise bir yönetici ağırlığını taşımıyor. Başkan Özbek Florya'yı toparlayacak, Okan Buruk'un yalnızlığını giderecek ve puan kayıplarından sonra oluşan olumsuz havayı düzeltmek adına tecrübeli birini atamalı.

(GsGazete)