"Sayın Tudor ile olan ilişkimizi sonlandırdık. Bu durumu da kendisine bildirdik. Galatasaray Spor Kulübü nezdinde de 13 Ocak'ta ilk toplantı için olağanüstü genel kurulu aldık. Onun da hayırlı olmasını diliyorum. Fatih Terim'le ilgili bir tartışma çıkmadı. Bizim aldığımız kararlar, Galatasaray'ın geleceği ile ilgili kararlar. Başkan ve yönetimin yıpratılması için Galatasaray'ın geleceğine karşı bir duruş var. Galatasaray menfaatlerine yapılan saldırıların son bulması gerekiyor. Demokratik yapımız içinde seçim kaçınılmaz bir durum. Yönetim kurulu görevinin bilincinde veGalatasaray'ın menfaatlerini kollamak için şampiyonluk sürecini de etkilemeyecektir. Şu anda aldığımız karar seçimli olağanüstü genel kurulun yapılması. 20 Ocak'a kadar süremiz var. Yönetim eskisinden daha kuvvetli şekilde bu bir aylık süreci yürütecektir."

HALDUN ÜSTÜNEL'E TEKLİF...
 Teknik direktör İgor Tudor'un yanı sıra yardımcı antrenör Ayhan Akman'ın da görevine son verildi.
 Olağanüstü Seçimli Genel Kurul kararını mevcut yönetim kurulu oybirliği ile aldığı için 20 Ocak'taki kongrede seçilecek yönetim 3 yıl görev yapacak.
 Cüneyt Tanman, Tayfun Demir, Fatih İşbecer ve Selim Arda Üçer'in istifa ettiği yönetimden 4 istifa daha çıksaydı yönetim otomatik olarak düşecekti. Fatih Terim konusunda anlaşamadığı Can Topsakal ve Eşref Alaçayır'ın resti sonrasında Özbek seçim kararı aldı.
 Yönetimini yenileyecek olan Özbek futbol şubesi için Haldun Üstünel'e teklif götürecek. Cemal Özgörkey ve Hakan Üstünberk de listede olacak...