Özellikle Dursun Özbek'in Sportif A.Ş listesinde yer alan Erden Timur'un "Seçimler biraz daha erken olsaydı Campos'u tutmak için çaba gösterirdik. Böyle bir isim Dünya futbolunda işimizi kolaylaştırırdı." dedi.

ERDEN TİMUR'UN TRANSFER SÖZLERİ

Timur, "Her sonuca razıydık. Herkese teşekkür ediyoruz. Bundan sonra çok daha büyük görevler var. Birçok proje var. Hepsinin yükü omuzumuzda. Mahcup olmayacağız. Elimizden gelenin maksimumunu yapacağız. Taraftarlarımıza da mahcup olmayacağız. Biraz sabır gerekiyor." ifadelerini kullandı.

Açıklamalarına devam eden sarı-kırmızılı idareci, "Son sandıklarda daha genç yeni üye olan arkadaşlarımız var. Orada bize döneceğini biliyorduk. İnşallah bundan sonrası iyi olur. Galatasaray'ın birlik ve beraberlik dışında başka çaresi yok. Herkesin birbirini sevmesi lazım." dedi.

Erden Timur, son olarak transferle ilgili konuştu ve "Bugünden itibaren çalışmaya başlayacağız. Galatasaray'ı hareketli bir transfer dönemi bekliyor. İskeleti koruyup takviyeler yapacağız." değerlendirmesini yaptı.

SENSİBİLE İLE YOLLAR AYRILACAK

Campos'a karşılık Özbek ve yönetimi, Pasquale Sensibile ismine sıcak bakmıyor.

İtalyan futbol adamının yerine muhtemelen Cenk Ergün görev yapacak.

TUĞBERK TANRIVERMİŞ TEKNİK EKİBE

Tudor ve Terim'in yardımcılığını yapan Tuğberk Tanrıvermiş'in önümüzdeki günlerde Florya'ya gelerek teknik ekibe katılması bekleniyor.

İşte Rams Park'daki derbi için görüşülen hakem! İşte Rams Park'daki derbi için görüşülen hakem!

32 yaşındaki teknik adam, son olarak Spezia'nin altyapı takımını çalıştırıyordu.

(Fotospor)