NTV Spor’a açıklamalarda bulunan Özbek, önümüzdeki hafta transferde isimlerin netleşeceğini ve bazı isimleri duyuracaklarını söyledi.

Açıklamasında, "Önümüzdeki hafta isimler artık netleşecek. Çünkü biz şu anda mukaveleleri yapmadan açıklama yapamıyoruz. Çalışmalarımız son derece hızlı bir şekilde gidiyor. Önümüzdeki hafta bazı isimleri duyuracağız. Galatasaray'ın eksiklerini tamamlayacak transferleri yapıyoruz. Galatasaray'a uzun süre hizmet edecekler." dedi.

Takımdan ayrılacağı ifade edilen Brezilyalı futbolcu Felipe Melo konusunda, "Melo'nun kalmasını istiyoruz. Ona ihtiyacımız var" sözlerini kullandı

Pilav günü yapıldı


Galatasaray Lisesi'nde Geleneksel Pilav Günü  etkinliği yapıldı.

Bu yıl 81'incisi gerçekleştirilen etkinliğe, Galatasaray Kulübü  Başkanı Dursun Özbek, yönetim kurulu üyeleri, Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar,  Galatasaray Lisesi Müdürü Meral Mercan, Galatasaray Eğitim Vakfı İkinci Başkanı  Köksal Bayraktar, Galatasaraylılar Derneği Başkanı Polat Bengiserp ile lisede  eğitim gören çok sayıda eski ve yeni öğrenci katıldı. 

Lisenin Tevfik Fikret Salonu'nda saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın  okunmasıyla başlayan etkinlik, yaş kütüğüne plaket çakılmasıyla devam etti.  Mezuniyetlerinin 50. yılını dolduran Galatasaray Lisesi öğrencilerinin  plaketlerini almasının ardından, katılımcılar hazırlanan pilavı yedi. 

Pilav gününde lise bahçesinde Galatasaray Futbol Takımı'nın kazandığı  Spor Toto Süper Lig kupası ile Ziraat Türkiye Kupası da sergilendi.