Konuşulan yeni isimler Galatasaray kamuoyunun yakından tanıdığı simalar...

DURSUN ÖZBEK, 3 İSME TEKLİF GÖTÜRDÜ

Galatasaray'da 1 ay önce gerçekleşen futbol şubesinin bağlı olduğu Sportif A.Ş Genel Kurulunda Başkan Dursun Özbek'in yanı sıra başkan vekili Erden Timur, Galatasaray Spor Kulübü Derneği 2. Başkanı Metin Öztürk ve diğer Başkan Yardımcısı Niyazi Yelkencioğlu’nun yanı sıra 3 bağımsız üye olarak Burak Elmas döneminde görev yapan Murat Tacir, Ural Aküzüm ve Nihat Kırmızı 3 yıllığına görevlendirilmişti. Dursun Özbek'in Sportif A.Ş bağımsız yönetim kurulu üyelerinin istifasını istediği ve onların yerine Galatasaray camiasının ağır topları olan üç yıldız isme teklif götürdüğü öğrenildi.

REZAN EPÖZDEMİR VE SERDAR GÜZELAYDIN GERİ DÖNÜYOR

Point Otel’den sızan bilgilere göre, Galatasaray’da Burak Elmas döneminin Başkan Yardımcısı olup daha sonra istifa eden Rezan Epözdemir’in yanı sıra camiada “Fatih Terim’i göreve getiren adam” olarak bilinen, Dursun Özbek’in ilk döneminde futbol şube sorumlusu olarak görev yapmış Serdar Güzelaydın, Özbek’in iki silahı olacak.

EYÜPSPOR VE PENDİKSPOR'UN SAHİBİ: MURAT ÖZKAYA

Ayrıca Galatasaray'ın forma sponsoru olan Sixt şirketinin sahibi, aynı zamanda Eyüpspor ve Pendikspor’un sahibi olarak bilinen Murat Özkaya da Sportif A.Ş.’nin üçüncü yeni üyesi olacak.

Okan Buruk'un beğendiği Olympiakos'lu 1.96'lık kule! Okan Buruk'un beğendiği Olympiakos'lu 1.96'lık kule!

(Pirana Spor)