Şebinkarahisar ilçesinde yaptıracağı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin temel atma törenine katılmak üzere ilçeye gelen Galatasaray Kulübü eski başkanı Dursun Özbek, 1905 Şebinkarahisar Galatasaray Taraftarlar Derneği'nce 'hoş geldiniz' pankartı ile karşılandı.

Okul yapımının ardından ilçede talep üzerine başka yatırımlar yapabileceğini açıklayan Dursun Özbek, "Bizler bu tür kazanımlarla örnek olmalıyız. Bir tane ben, bir tane bir başka iş insanı ve diğerleri de bunu örnek alarak bir yerlere bir şeyler yapacaklardır. Böylece ilçemize ve bölgemize katkı sağlamış oluruz" dedi.

BAŞKANLIK AÇIKLAMASI

'Galatasaray Kulübü başkanlığına yeniden adaylığı düşünüyor musunuz?' yönündeki soruya Özbek, gülümseyerek, "Şebinkarahisarın suyu, ekmeği çok lezzetli. Biraz önce yemek yedik. Çok güzel yemek hazırlanmıştı. Şebinkarahisarın şampiyonluğunu kutluyorum. Giresunspor da bu yıl çok iyi mücadele etti." yanıtını verdi.

ŞANSAL BÜYÜKA: "TEK ADAY DURSUN ÖZBEK OLSUN"

Milliyet gazetesi yazarı Şansal Büyüka, Galatasaray'ın seçim gündemiyle ilgili çok çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

"Dursun Özbek, Galatasaray camiası dışında, rakip kulüpler, futbol dünyası ve her kesim tarafından sevilen bir iş adamı... İtibarı var, güven duyuluyor, çok yüksek miktarda kasa kolaylığı sağlayabilir, kredi alabilir, devlet kapılarını rahatça açabilir.Gönül istiyor ki, Galatasaray bu kadar sıkıntılı dönemlerde üç-beş adayla seçime gireceğine, bari bu dönemde Dursun Özbek adı etrafında birleşsin ve tek liste seçime gitsin. Hiç olmazsa bir kongreyi de başkan adaylarından biri değil, Galatasaray kazansın..."

Dursun Özbek ve Abdürrahim Albayrak'ın anlaşma şartları! Dursun Özbek ve Abdürrahim Albayrak'ın anlaşma şartları!

(Diriliş Postası)