Özbek, Bruma'nın sözleşmesini uzatmak istediklerini ve bu yönde görüşmeler yaptıklarını dile getirdi. Bruma'yı satmayı düşünmediklerini ifade eden Özbek, "Biz sözleşme uzatmak istiyoruz. Gelmedi. Dün geldiyse de bilmiyorum. Peki gelirse ne yaparsınız? Satmayı düşünmüyoruz. Gelse de biz satmayı düşünmüyoruz. Bruma çok yetenekli bir oyuncu. G.Saray'ın önemli bir sporcusu. Biz başarıya odaklıyız. Bu tip yıldız oyuncuların da kadroda bulunması gerekiyor"

MENAJERİ YİNE AÇIKLANDI

Manchester United ve Tottenham'ın oyuncuyu izlediğini ancak teklif almadıklarını söyleyen menajer, "Aramızda hiçbir iletişim yok, çıkanlar sadece spekülasyon. Biz doğrudan oturup konuşarak bir karara varmadık ya da telefon görüşmesi yapmadık. Eğer kulüpler arasında böyle bir şey varsa da ben bilmiyorum. Şu anda bir hareket var ama bunun kesin olduğunu da söyleyemem. Bizim tarafımıza ulaşan resmi bir şey yok, ben dürüstüm" dedi.

BRUMA, ADA'YA GİDECEK

Bruma'nın dünya devleri tarafından izlendiğini ve bundan haberdar olduklarından bahseden Catio Balde, "Bruma'yı haftalık olarak izleyen İngiliz ve Alman kulüpleri var. Şu ana kadar bir gelişme olmadı. Belki Aralık'ta görürüz. Premier Lig'de oynamak istiyor ve oraya transfer olacağından da emin" açıklamasını yaptı