Sarı-kırmızılılarda Başkan Dursun Özbek, Kulüpler Birliği'ni olağanüstü toplantıya çağırdı.

Ali Ece: "Barış Alper Yılmaz'ı, Atiba'ya benzetiyorum" Ali Ece: "Barış Alper Yılmaz'ı, Atiba'ya benzetiyorum"

KULÜPLER BİRLİĞİ BAŞKANI KİM?

Kulüper Birliği'ndeki başkanlık görevini Haziran ayından beri Ali Koç sürdürüyor. Asbaşkanlık koltuğunda da Süleyman Hurma yer alıyor.

DURSUN ÖZBEK'İN MAÇ SONU AÇIKLAMALARI

“Maçın hakemi Ali Palabıyık’a düdük astıracak mısınız?” sorusuna Dursun Özbek, “Düdük astırma gibi bir iddiamız yok. Düdük asılsa ne olacak? Ali Palabıyık’lar biter mi? İşin bütünü itibarıyla, Sayın Büyükekşi’ye söylemlerini hatırlatıyorum. Değerli başkanım, futbolu yönetiyorsunuz. TFF’nin çok değerli yöneticileri, orada bizlere adalet dağıtmak için oturuyorsunuz. Baştan sona maçı bir daha izleyin. Galatasaray’ın 10 maçını izleyin. Sonra gelin mikrofonların karşısına çıkın ve söyleyin. Tül perde arkasından seyretmeyin, çıkın açıklama yapın. Çıkın, verilen kırmızı kartlar doğruydu deyin. Çıkın bir açıklama yapın. Adamı katlet, öldür, arkadan da seyret. Biz susmayacağız. Susmama sebebimiz kendimiz değiliz. Türk futbol camiası büyük bir camia, herkesin çabası var. Böyle basit ve manipulatif yapıların, bu işin içinde olmaması lazım. Sizden açıklama bekliyorum. Çok iyi biliyorum, bu oyuncuları daha evvel defalarca seyrettik. Siz perdenin arkasından orta oyununu seyrediyorsunuz. İnanın bana, biz çok iyi niyetle Türk futboluna hizmet etmek için görev almış kişileriz. Bu oyun sona erene kadar, susmayacağız. Ali Palabıyık çıksın açıklasın, MHK çıksın açıklasın” yanıtını verdi.

VAR TOPLANTISINA KATILMAYACAK

Dursun Özbek son olarak TFF’nin salı günü kulüpler için yapacağı VAR Tanıtım Toplantısı’na katılmayacağını açıkladı ve “Çünkü sizin VAR’ınıza inanmıyorum. Daha önceki başkanlığım döneminde VAR’ın çok büyük katkıları olacağını düşünerek destek verdim. Ama geldiğimiz noktada VAR ancak Galatasaray’ın golünü iptal etmek için var” diyerek sözlerini tamamladı.

(Skorer / Nevzat Dindar)