Mustafa Denizli'den sonra yönetimin teknik direktörlük görevine getirdiği Jan Olde Riekerink,Galatasaray'ın başında tam 13 maça çıktı ancak 2 kupa kazandı.
 
İlk büyük kulüp deneyimini yaşayan, buna rağmen oluşturduğu pozitif hava ile taraftarın ve yönetimin desteğini alan Riekerink, Beşiktaş zaferinin ardından çok mutluydu.
 
Süper Kupa'yı İstanbul'a dönüş uçağında Başkan Dursun Özbek'e götüren Hollandalı çalıştırıcıyı, Galatasaray'ın patronu Dursun Özbek özel olarak tebrik etti.
 
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, "Sana ilk günden beri çok güvendik. Sen de güvenimizi boşa çıkartmadın. Uzun yıllar birlikte çalışacağız. Zor bir sezon bizi bekliyor ancak başarılı olacağına inancım tam. Her zaman yanındayız" dedi.
 
Bu sözler üzerine mutlu olan Riekerink de Özbek'e başarı sözü verdi.
 
Transfere değindi
 
Maçın ardından genel bir değerlendirmede de bulunan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, "Taraftarımıza çok teşekkür ediyorum. İyi destek verdiler. Bu kupaya ihtiyacımız vardı. Bu moralle ligde de çok iyi sonuçlar alacağımıza eminim. Şimdi sırada lig var..." dedi.
 
Transfer konusuna da değinen Dursun Özbek, "Gidecek ve gelecek oyuncular için adeta matematik hesabı yapıyoruz. Bir transfer daha yapacağız. Eleştirilere değil, işimize bakıyoruz. Sponsorluk görüşmelerimiz sürüyor. Ligde alacağımız sonuçlarla da kombine satışımız artacaktır" ifadelerini kullandı.