Divan Kurulu'nda başkan Dursun Özbek, yönetimi ağır şekilde eleştiren Hollandalı yıldız için sürpriz bir çıkışla, "Sneijder için gereği neyse yapılacak" demişti. Ve flaş şekilde önceki gün Sneijder'ın menajeri Guido Albers, İstanbul'a çağrıldı.

Geçtiğimiz sezonda takım sportif anlamda kötü giderken Wesley Sneijder ile alakalı Galatasaray'da keyifleri kaçıran olaylar yaşandığı ortaya çıktı.

İşte o çıkışın perde arkasında yaşananlar...

Sneijder, 34. haftada oynanan Kayserispor maçından sonra kupa finaline kadar olan süreçte hiç antrenmana çıkmadı. 5 gün boyunca Hollandalı yıldız çeşitli bahaneler ile Riekerink'ten izin aldı ve Antalya'da oynanan kupa finaline idmansız çıktı.

Çekimlere katılmadı 

Kulübün giyim sponsoru olan firmanın katalog çekimleri yapılacaktı. Marka, Sneijder ve Podolski'nin çekimlere katılmasını istedi. Galatasaray yönetimi de buna onay verdi. Sneijder başta onay verdi ama sonra çekimlere katılmadı.

Kilo fazlalığı ve performansı sorulacak

Tepki çeken noktalardan biri ise Sneijder'ın, Galatasaray ile sözleşme yenilemesinin ardından eski performansını mumla aratması. Başına buyruk tavırlarının yanı sıra takıma gerektiği kadar katkı yapamaması ve fazla kiloları tartışma konusu oldu.

Göbekli Sabri ve süre almayan Hamit de parasını alıyor