Galatasaray'da yeni sezonun ilk bombası olan Fransız golcü Bafetimbi Gomis, kendini 2020 yılına kadar Sarı-Kırmızılı renklere bağlayan imzayı attı. Başkan Dursun Özbek, Gomis'in imza töreninde Sneijder hakkında önemli açıklamalarda bulundu. 

"SNEİJDER KONUSU GELECEK HAFTA NETLEŞECEK"

Galatasaray, Türkiye'nin en büyük kulübüdür. Biz söylemiyoruz, UEFA bunu açıkladı. Sneijder bizim oyuncumuz. Önümüzdeki hafta gelecek ve görüşeceğiz. Geleceği o zaman belli olacak. Yapacağımız görüşmeler sonucunda kararımızı vereceğiz.

"UÇAKLAR İNECEK DEDİM"

Uçaklar inecek dedim çünkü 2-3 aydır çalışıyoruz, transferin başı ama 3 isim aldık. Eksiklerimizi tamamlama süreci devam edecek. Bazı uçaklar gecikebilir, geç inebilir. Bu gecikmeler Galatasaray menfaatinedir. Kombine satışlarımız 20 bine gidiyor. Sezon itibariyle 35 bini bulacağız.

"BUNUN NERESİ RİVA PARASI?"

Galatasaray eksiklerini tespit edip ona göre transfer yapıyor. Sadece kulübü eleştirmek için saçma yorumlar yapılıyor. Riva parasını transfere harcadın diyen var. Bunun neresi Riva parası? Finansal Fair Play'in en sıkı takipçisiyiz biz. 17.6M€ futbolcu eksiltme yaptık. 17.5M€ harcadık. Nerede Riva?

Takımda maaşları bu sezonun da altına çekmeye çalışıyoruz. Galatasaray Sportif AŞ'nin 100 milyon Euro geliri var. Kazandığı kadar para harcıyor. Çok şeffaf bir kulübüz. 120 milyon TL yıllık faiz ödeyen bir kulüp olmak istemiyoruz. Yaptığımız projelerle son derece iyi gidiyoruz. Çok kısa zamanda neticesini de alacağız. Kulübün borcunu 260 milyon Dolar'dan 170 milyon Dolar seviyesine indirdik. Bütün Galatasaraylılar rahat olsun.