Abdülkerim Durmaz: "Galatasaray da olsa elenirdi..." Abdülkerim Durmaz: "Galatasaray da olsa elenirdi..."

Dursun Özbek'in öne çıkan sözleri şöyle:

"YUSUF'U ALIRKEN FARKINDAYDIK"

"Yusuf Demir bizim çocuğumuz. Genç yaşında Avrupa'nın dikkatini çekmiş ve Barcelona gibi dünya devi takımına transfer olmuş bir futbolcudan bahsediyorum. Her kategoride mücadele etmiş. Yusuf Demir'in Galatasaray'da olması bizim adımıza bir kıvanç kaynağı. Böyle değerleri kulübümüze kattığımız için de memnunuz. Söylenenlere, yazılan çizilenlere bakılırsa, efendim 'Yusuf, Türk statüsünde oynayamazmış'. Yahu biz zaten bunun farkındaydık."

"DERDİMİZİ FİFA'YA ANLATACAĞIZ"

"Bu çocuğu Türk futboluna kazandıralım derken ilginç bir laf etmiş olmuyoruz. Elbette çalışma gerekiyor. Elbette, bazı kuralların TFF ve FIFA'da değişmesi lazım. Gerekirse derdimizi FIFA'ya anlatacağız. Ama 'Dursun Özbek böyle bir şey dedi, FIFA bunu duydu' benim isteğim kendi değerimize, futbolcumuza sahip çıkmak."

"TÜRK MİLLİ TAKIMINA KAZANDIRMAYA ÇALIŞACAĞIZ"

"Yusuf Demir, Türk vatandaşıdır. Bu nedenle Yusuf Demir'in Türk Milli Takımı'nda oynaması adına ne gerekiyorsa yapacağız. Kendi aramızda tartışmanın manası yok. O esame listelerine gidin araştırın bulun. Türkçe konuşamayan Türk oyuncuları bilmiyor musunuz! Yazılan çizilen farklı ancak yaratılmaya çalışılan algı farklı."

YUNUS, KEREM VE DİĞER OYUNCULARA ZAM KONUSU

"Değerlendirdiğimiz bir konu. Değerlendirme bitince açıklamayı yaparız."