Özbek, Avusturya'nın Rapid Wien takımından transfer edilen ve yabancı statüde oynayan Yusuf Demir hakkında gelen soruyu cevapladı.

"TFF POZİTİF BAKACAKTIR"

Özbek, "Yusuf Demir ile ilgili temaslarımız başladı. Önemli bir oyuncu olduğunu düşünüyorum. Türk sporuna, futboluna önemli katkılar verecektir. Daha yaşı genç. Bu genç yaşta başarılı performansları sürecektir. Türk Milli Takımı'nın Yusuf'u kazanması gerektiğine inanıyorum. Bu anlamda temaslarımız var. Federasyon da pozitif bakacaktır. Çabamız, gayretimiz Yusuf Demir'i Türk Milli Takımı'na kazandırılması ve performansıyla başarı getirmesi olacaktır." dedi.

ADNAN POLAT AÇIKLAMASI

Rasim Ozan Kütahyalı: "Okan Buruk büyük sıkıntılar yaşadı!" Rasim Ozan Kütahyalı: "Okan Buruk büyük sıkıntılar yaşadı!"

Başkan Özbek, "Seçildiğimiz günden bu güne, Galatasaray her anlamda barışmalı, sevgi iklimi sürmeli, küslükler bitsin istedik. Hangi projeyi getirirsek getirelim, camiada barışı, sevgiyi sağlayamazsak projelerin başarıya ulaşması çok zor. Bunu inanarak ifade ediyorum. O yüzden Adnan Bey'i davet ettim. 11 yıldır kulüpte yer almayan, küsmüş bir başkanımızdı. Buna son verdik. Sadece Adnan Bey değil, kavga eden herkesin barışmasını istiyorum. Adnan Bey ile projer hakkında konuştuk. Galatasaray'a büyük emek vermiş, destek vermiş, başkanlık yapmış birisi. Projelerimize destek verecek. Galatasaray'da barış ikliminin ortaya çıktığını herkes görüyor." ifadelerini kullandı.