Galatasaray'ın transfer çalışmaları başladı. Galatasaray'da Başkan Dursun Özbek, Sportif Direktör Cenk Ergün ve scout ekibine ara transfer adına çalışmaların hızlandırılmasını istedi.

Galatasaray transfer yapacak mı?

Galatasaray'da Başkan Dursun Özbek, Sportif Direktör Cenk Ergün ve scout ekibine ara transfer adına çalışmaların hızlandırılmasını istedi. Devre arasında kadrosuna yerli ve özellikle gurbetçi oyuncu takviyesi yapmak isteyen Başkan Özbek, bu konudaki arayış, taramaların hız kazanması talimatını verdi.

Tudor'dan da hem Galatasaray takımı hakkında hem de istekleri, kadro planlaması hakkında rapor hazırlamasını isteyen Başkan Dursun Özbek, Trabzonspor maçının ardından " Ara transfer zirvesi" adına masaya oturacaklarını bildirdi.

Galatasaray Seleznyov'u transfer etti mi?

Spor Toto Süper Lig 7. haftasında konuk ettiği Kardemir Karabükspor'u 3-2 mağlup eden Galatasaray'da, transfer döneminde gündemine gelen Seleznyov, Rus basınına konuştu. Ukraynalı futbolcu transfer döneminin son gününde Tudor'un kendisini aradığını söyledi. "TUDOR BENİ ARADI"

Seleznyov yaptığı açıklamada, "Transfer döneminde olaylar farklı gelişti. Tudor son gün beni aradı. Ancak olmadı. Transfer işleri böyledir. Hayat devam ediyor ve ben de çalışmalarımı sürdürüyorum. Şu anda Karabük'teyim. Sonraki günler neler gösterir bilemem. Karabükspor'un başarısı için çalışıp ara transfer dönemini beklemeye devam edeceğim." dedi.  

Asamoah geliyor!

Yaz transfer döneminde bütün uğraşlara rağmen Juventus'un geri atması yüzüne transferi gerçekleşmeyen Asamoah, devre arasında Galatasaray forması giyebilir. Kadro derinliği için düşünülen, orta saha ve kanatlarda oynayabilen futbolcuyu Tudor mutlaka kadrosunda görmek istiyor.